Bomberjakke: mit nye design

Hej alle sammen. Jeg har lavet et samarbejde, som i dag går i luften. Jeg har allerede fortalt om det i min Story ovre på Instagram, og nu er det tid til et blogindlæg også. Jeg har lavet et samarbejde med nogle som laver bomberjakker. Jeg håber, at I kunne have lyst tl at læse med herinde på bloggen i dag og lær meget mere.

Mit bomberjakke design til alle jer

Jeg elsker at designe, og i dag skal det handle om den jakke, som jeg har designet. Er I til bomberjakker? Det er nemlig præcis det, som jeg har designet. Så er det nemlig godt, at I læser med herinde i dag. Jeg sætter stor pris på jer, for uden jer kunne dette ikke lade sig at gøre. Det er rigtig fedt, at I har klikket jer herind på bloggen i dag. Det skal handle om den bomberjakke, som jeg har designet sammen med det firma, som jeg sætter fokus på herinde i dag. Det er nogle, som jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med. Det har været et rigtig godt samarbejde. Det her er virkelig en nyhed, som jeg er glad for at kunne dele herinde. Jeg er glad for at gå med bomberjakke året rundt. Den kan fås i en dyb blå farve og i den pink, som jeg allerede har vist på Instagram. Det er en favorit her om sommeren til de mere kølige aftener. Læs mere nedenfor om denne nyhed, som jeg er så glad for at kunne dele i dag.

En jakke til jer

Det er klart en jakke til jer. Jeg tror, at I vil synes om denne bomberjakke. Det skulle være noget, som I har lyst til at gå med. Det tror jeg virkelig at jeg har ramt med dette tidsløse design. Det er virkelig fedt, at jeg endelig kan tale om denne nyhed herinde. Lad mig vide nede i kommentarfeltet om denne jakke er noget for jer alle sammen. Hvad siger I til bomberjakke og de små detaljer? Lad mig høre alle jeres tanker nedenfor. Jeg håber at I alle får en rigtig dejligt weekend.

Jeg håber, at I vil læse med næste gang jeg kommer ud med et blogindlæg her på bloggen. Det gør jeg allerede onsdag. I kan i mellemtiden læse mange flere indlæg herinde på bloggen – lige her. Ha’ en god weekend.